Download de informatie flyer
HACCP Cursus
Over de training
Hygiëne is belangrijk als er gewerkt wordt met levensmiddelen. Door het volgen van de HACCP cursus leer je levensmiddelen te produceren, bewerken en transporteren.
Voor wie
Deze training is geschikt als je in de horeca werkt of graag wil werken.
Programma
Er is aandacht voor de verschillende risico’s bij werken in de horeca. De online modules en het werkboek bieden de ruimte om in eigen tempo te oefenen met de aangeboden lesstof.
Duur
Afhankelijk van je leertempo. Er is één praktijkdag.
Locatie
Werkse!, Gantel 23, Den Hoorn
Te behalen
Erkend HACCP-certificaat
Wanneer
Startdata:
Donderdag 8 februari van 12:30 – 15:30 uur
Donderdag 5 september van 09:00 tot 11:00 uur
Of kijk op de ontwikkelkalender
Meer weten
Voor meer informatie stuur een mail naar ontwikkelpunt@werkse.nl of bel 015 – 215 14 00 en vraag naar het Ontwikkelpunt.
* Voor de vaktechnische trainingen vindt er altijd een gesprek plaats of de training passend is.