Download de informatie flyer

HACCP Cursus

Over de training

Hygiëne is belangrijk als er gewerkt wordt met levensmiddelen. Door het volgen van de HACCP cursus leer je levensmiddelen te produceren, bewerken en transporteren.

Voor wie

Deze training is geschikt als je in de horeca werkt of graag wil werken.

Programma

Er is aandacht voor de verschillende risico’s bij werken in de horeca. De online modules en het werkboek bieden de ruimte om in eigen tempo te oefenen met de aangeboden lesstof.

Duur

Afhankelijk van je leertempo. Er is één praktijkdag.

Locatie

Werkse!, Gantel 23, Den Hoorn

Te behalen

Erkend HACCP-certificaat

Wanneer

Startdata:

Donderdag 8 februari van 12:30 – 15:30 uur
Donderdag 5 september van 09:00 tot 11:00 uur

Of kijk op de ontwikkelkalender

Meer weten

Voor meer informatie stuur een mail naar ontwikkelpunt@werkse.nl of bel 015 – 215 14 00 en vraag naar het Ontwikkelpunt.

* Voor de vaktechnische trainingen vindt er altijd een gesprek plaats of de training passend is.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.