Voor iedereen die in de horeca werkt of graag wilt werken
Wat ga je doen?
Hygiëne is belangrijk als je met levensmiddelen werkt. In deze training leer je levensmiddelen te produceren, te bewerken en te transporteren.
Wanneer
Na aanmelden wordt contact met je opgenomen over de startdatum.
Programma
Met online modules en het werkboek kan je in je eigen tempo de lesstof oefenen en leren.
In de lesstof gaat het over de verschillende risico’s bij werken in de horeca.
Duur
Dit hangt af van je eigen leertempo. Er is 1 praktijkdag.
Locatie
Werkse!, Gantel 23, Den Hoorn
Te behalen
Na het volgen van de training ontvang je een erkend HACCP-certificaat.
Aanmelden?
Na aanmelden nemen we contact met je op. Je deelname is pas zeker na onze bevestiging.
Wil je het laatste nieuws ontvangen?
Meld je nu aan.
-
Meer weten over deze training?
Neem contact op met het Ontwikkelpunt. -
Deel Training